Изберете страница

Доставка

След като направиш поръчката, ще получиш потвърждение за приемането ѝ от нас по e-mail. Приемането на поръчката ти от нас се смята за обвързващ договор.

Плащането става чрез наложен платеж при доставка.

Цената на доставката се изчислява автоматично според тарифите на двата куриера – Спиди и Еконт.

Доставката за поръчки над 100 лв е безплатна до офис на Спиди или до адрес. Безплатната доставка не важи за пратки до офисите на Еконт.

Поръчка, направена до 15:00 ч., обикновено се изпраща до края на работния ден и пристига на следващия ден, ако е поръчана до офис на куриер.

Екипът на www.pandababy.bg те моли да се свържеш с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони, в случай че поръчаните от теб продукти не ти бъдат доставени в рамките на 5 работни дни.

За доставки извън територията на България, молим предварително да се свържеш с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони, за да ти дадем точна информация за стойността на куриерската услуга.

При доставка, молим да провериш пратките за транспортни дефекти. Ако пратката е с повредена опаковка и/или с непълно съдържание, не я приемай – тя ще бъде върната обратно при нас, подменена и изпратена отново, като допълнителните транспортни разходи ще бъдат за наша сметка.

В случай, че приемеш от куриера стока във видимо повреден вид, ние не бихме могли да я подменим, тъй като няма да бъде възможно да установим виновния за щетата.

Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към теб в момента, в който я платиш и получиш.